DREAPTA A ÎNFIINȚAT GRUPURI DE SUSȚINĂTORI LA BUCUREȘTI, BARCELONA, MADRID ȘI LISABONA

Posted by on
DREAPTA A ÎNFIINȚAT GRUPURI DE SUSȚINĂTORI LA BUCUREȘTI, BARCELONA, MADRID ȘI LISABONA

20160415_192335 Dreapta barcelona dreapta Madrid

Partidul unionist Dreapta continuă  să înființeze echipele de susținători de-ai săi în orașele europene. La 14 aprilie Ana Guțu, președintele partidului Dreapta, s-a aflat la București, unde împreună cu Ion Ursu, vicepreședintele partidului Dreapta, a organizat o întrunire la care au participat susținătorii și simpatizanții partidului unionist Dreapta din București. La întrunire simpatizanții Dreptei, unioniști convinși, au adresat întrebări referitor la strategia și planul de acțiuni al partidului pentru realizarea dezideratului unirii Republicii Moldova cu România, referitor la situația politică actuală din Republica Moldova, referitor la poziția Dreptei vizavi de prezidențialele din toamnă. Responsabil pentru echipele de susținători ai Dreptei pe teritoriul României este Ion ursu, vicepreședintele partidului. În timpul apropiat grupuri de susținători ai partidului vor fi create la Timișoara, Cluj, Constanța  și alte orașe din Țară.

La 15-16 aprilie, Dorin Dușciac, vicepreședintele partidului Dreapta, a întrunit grupurile de susținători ai Dreptei la Barcelona, Madrid și Lisabona.

Dreapta va continua procesul de extindere a grupurilor de susținători și în alte capitale și orașe importante ale Europei.