CRĂCIUN FERICIT! LA MULȚI ANI!

Posted by on

20141209_165703

Dragi prieteni!

Va adresez cele mai cordiale felicitări tuturor cu ocazia Crăciunului! Fie ca lumina Nașterii Domnului să lumineze cugetele noastre, să ne facă mai buni, mai generoși, mai raționali și mai responsabili.

Noul an 2015 să ne aducă tuturor un suflu nou de libertate, prosperitate, idei creatoare în serviciul societății și progresului. Fie ca în 2015 Republica Moldova să-și urmeze inconturnabil parcursul său european, să se angajeze ferm pe calea reformelor structurale, atât de necesare pentru a asigura calitatea vieții fiecărui cetățean al Republicii Moldova.

Pentru realizarea dezideratului integrării europene e nevoie de o adevărată cncertare a voințelor politice și civice, e nevoie de un veritabil contract social pentru integrarea europeană.

La mulți ani fructuoși pe calea integrării europene!

****

La 24 decembrie la Președinția Republicii Moldova a avut loc ceremonia de înmânare a distincțiilor unui grup de deputați, miniștri, funcționari, pentru aportul lor în realizarea asocierii Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Președintele RM Nicolae Timofti i-a înmânat Anei Guțu Ordinul Republicii.

Vezi AICI Video de la ceremonie.

foto 3 foto 6 poză 1 foto 11 poză 3